Vakfımızın Faaliyetlerinden Yeterince Haberdar Oluyormusunuz
Evet
Hayır

BURS HESAP BİLGİSİ
KUVEYT TÜRK KATILIM BANK.
IBAN: TR97 0020 5000 0083 7134 4000 02
HALK BANKASI
Aksaray Şubesi, Şube Kodu: 0849
TL Hesap No: 16000082
Avro Hesap No: 58000065
USD Hesap No: 53000806
VAKIFLAR BANKASI
Sirkeci Şubesi, Şube Kodu: 122
Hesap No: 2015631

Akbaş ve Sezgin e Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih: 08.09.2016 21:56:36, Okunma: 97 Kişi
Adıyamanlılar Vakfımızın Genel Başkanı Ramazan Aksoy beraberindeki vakıf heyetiyle birlikte, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Genel Müdür Yardımcılığı görevinden İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akbaş ı ve geçmişte Bağcılar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi sırasında Adıyamanlılar Vakfı nın çalışmalarında emeği geçmekle bilinen İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin i makamında ziyaret ederek kendilerine Hayırlı olsun dileğinde bulundular.

BURS BAŞVURUSU

Tarih: 07.09.2016 12:31:39, Okunma: 5606 Kişi
Değerli gönüldaşlarımız ve öğrencilerimiz Kendi eviniz gibi gördüğünüz vakfımız, hayırsever hemşehrilerimizin yardımları ile sizlerin ihtiyaçları arasında bir köprü görevi görerek burs hizmeti sunmaktadır. Dolayısıyla hemşehrilerimizin bize emanet ettiği bursları ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerimize ulaştırmak vakfımız için vicdani ve hassas bir görevdir. Burs başvuru sürecinin uzun ve titiz olması da bu hassas görevin gereğidir. Bize emanet edilen her bursu başarılı, ihtiyaç sahibi Adıyaman’lı öğrencimize ulaştırmakla mükellefiz. ADIYAMAN ŞUBEMİZ BU YIL YENİ BURS BAŞVURUSU ALMAYACAKTIR.

Aksoy; Gençlerimizi Zihniyeti Bozuk İnsanlara Teslim Etmeyeceğiz

Tarih: 05.09.2016 17:41:05, Okunma: 169 Kişi
Ağustos ayının genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında burs gündemiyle toplanan ve burada anlamlı bir konuşma yaparak büyük bir alkış alan Adıyamanlılar Vakfı Vakıf Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Adıyamanlı genç kardeşlerimizi zihniyeti bozuk insanlara kesinlikle teslim etmemek ve onlarda devlet düşmanlığı algısını oluşturmaya fırsat vermemek için vakıf yöneticileri olarak hep birlikte büyük gayret sarf edeceğini söyledi.

Mazlumların Gönül Dünyası Emekli Prof. Tabip Albay a Anlamlı Plaket

Tarih: 30.08.2016 18:35:30, Okunma: 126 Kişi
Hayatının bir bölümü başarı öyküleriyle dolu iken, çocukluk kısmı yoksulluğun, çaresizliğin kol kola gezindiği bir dünyada yaşayan ve hayırseverliliğiyle bütün Adıyamanlıların yakinen tanıdığı ve dualarından eksik etmediği bir isim; Emekli Prof. Tabip Albay Abdurrahman Bakır…

Minik Kalpleri Kuran İle Aşılamaya Devam Ediyoruz

Tarih: 12.08.2016 14:45:17, Okunma: 98 Kişi
Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların tatil edilmesinden sonra yaz Kuran kursu döneminin başlamasıyla İstanbul Bağcılar Göztepe mahallesinde bulunan Adıyamanlılar Vakfımız kendi Kültür Merkezinde kız ve erkek çocuklarına yönelik minik kalpleri kuran ile aşılamaya devam ediyor.

Adıyamanlılar Vakfı, Darbe Girişiminde Yaralanan Gazileri Ziyaret Etti

Tarih: 12.08.2016 14:23:38, Okunma: 107 Kişi
Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy beraberinde Adıyaman eski Milletvekillerinden ve Vakfın Kurucu üyelerinden Mahmut Göksu, Başkan Yardımcısı Cuma Durak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akay ile birlikte 15 Temmuz gecesi FETO Terör örgütünün darbe kışkırtması esnasında yaralanarak gazilik unvanına kavuşan Rize li Kahraman Piyade Albay Davut Ala, Adıyamanlı Polis Memuru Yaşar Demiral ı Bağcılar daki Medipol Üniversitesi Hastanesinde ve yine Adıyamanlı esnaflardan Cengiz Şahin i iş yerinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini ilettiler.

ESENLER DE BİNLERCE ADIYAMANLI DEMOKRASİ İÇİN YÜRÜDÜ

Tarih: 04.08.2016 15:36:55, Okunma: 113 Kişi
Esenler Dört yol meydanında binlerce Adıyaman lı Demokrasi ve milli iradeye karşı gösterdiği irade takdire şayandı. Başta Adıyamanlılar Vakfı olmak üzere onlarca Adıyamanlı STK nın katılım ve katkılarıyla demokrasi ve milli iradeye karşı protesto yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı.

ADIYAMANLI DEMOKRASİ GAZİSİNİ ZİYARET ETTİK

Tarih: 28.07.2016 19:59:57, Okunma: 130 Kişi
Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy beraberinde Vakfın Başkan Yardımcılarından Cuma Durak, Mehmet Yalçın, Abuzer Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Melik ile birlikte 15 Temmuz demokrasi gazisi Adıyamanlı Abuzer Yıldırım’ı Başakşehir Güvercin tepe deki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

DEMOKRASİ NÖBETİNİ TUTAN 5 BİN KİŞİYE YEMEK İKRAMINDA BULUNDUK

Tarih: 28.07.2016 19:47:48, Okunma: 121 Kişi
Adıyamanlılar Vakfı Genel Merkez tarafından finanse edilen ve Vakfın Adıyaman Şubesi tarafından Adıyaman da organize edilen Demokrasi Nöbetine katılan binlerce vatandaşlara etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

BAĞCILAR DA VAKFIMIZIN DA YER ALDIĞI 280 SİVİL TOPLUM KURULUŞU PLATFORMU DARBEYI KINADI

Tarih: 28.07.2016 19:23:50, Okunma: 93 Kişi
15 Temmuz itibariyle, vatan haini FETÖ mensuplarının kalkıştığı darbe girişimine karşı, vatan ve millet sevdalısı Adıyamanlı hemşehrilerimiz, meydanları boş bırakmadılar.

ÜYE GİRİŞİ
E-POSTA