Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi tarafından Adıyaman da düzenlenen iftara ilgi büyük oldu.
SADO tesislerinde verilen iftara İftara AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Merkez Teşkilat Başkan Vekili Mahmut Göksu, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanlılar Vakfı Şube Başkan Vekili Hicri Gürsoy, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Alkyaış, Adıyaman eski milletvekillerinden Ahmet Doğan, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, kurum amirleri, bilim adamları, işadamları ve gazeteciler katıldı.
İftara ev sahipliğini yapan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkan vekili Hicri Gürsoy, Ramazan ayının bereketli sofrasında birbirinden değerli hemşehrilerimizle birlikte iftar etmenin gururunu yaşadığını belirterek, iftara katılan bütün katılımcılara teşekkür etti.
Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal da; programa katılan misafirlere teşekkür ederek “ Bu mübarek Ramazan Ayının son günlerinde siz değerli hemşehrilerimizi bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 18 yıldan beri Adıyamanlı Hemşehrilerimize hizmet veren Vakfımız şimdiye kadar Üniversite öğrencilerimize burs hizmeti başta olmak üzere bir çok hizmete imza attı. Vakfın buraya kadar gelmesinde hayırsever iş adamlarımızın büyük rolü oldu. Vakfımızın her türlü çalışmalarında katkısı olan ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum “ dedi.
Adıyamanlılar Vakfı kurucu üyesi ve AK Parti Merkez Teşkilat Başkan Vekili Mahmut Göksu ise İftar programlarının kardeşliğin ve birlikteliğin önemli sembolü olduğunu kaydederken, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Adıyaman eski milletvekillerinden Ahmet Doğan ve AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Alkayış ise birer selamlama konuşması yaparak gecenin önemine değinerek yemeği tertip eden herkese teşekkür ettiler.
Davetliler iftar yemeğinden sonra gecenin geç vaktine kadar birbirleriyle sohbet etme şansı buldular. Ayrıca bütün katılımcılara yörenin meyan kökü şerbeti dağıtıldı.
Haber ve Fotoğraf: Hacı BOZKURT & Selim SONKAYA